![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Sjötunga meunièreEtt av de odödliga sätten att tillreda sjötunga på. Ett bra resultat kräver dock att tre förutsättningar uppfylls. Det första är att fisken verkligen skall vara en äkta sjötunga. Släktingarna rödtunga och bergtunga är utmärkta även de, men den äkta sjötungan är särskilt fast och fin i köttet. Den andra förutsättningen är att fisken är färsk. Inget recept i världen hjälper upp det som felas på den kanten. Den tredje förutsättningen är att fisken steks på rätt sätt. Följ råden här nedan så blir resultatet precis som det ska. Receptet är från Cattelins kokbok. Tillredning
|
|
|
[Hem] [Sallader & Grönt] [Soppor] [Såser] [Kött & Fågel] [Fisk, Skaldjur mm] [Pasta & Pizza] [Ris, Potatis & Bönor] [Ost- & Äggrätter] [Efterrätter] [Bröd & Mjölrätter] [Drycker] [Index A-Ö] [Nåt Nytt?] [Om Kokboken] [Länkar] [Skriv!] | |
Sidan uppdaterad 1999-01-16 |