![]() |
![]() |
![]() |
|
|
MoccamousseDenna efterrätt är mycket lätt att göra och kan lagas i förväg. Gör gärna moussen på morgonen om den skall serveras på kvällen. Längre än så bör den inte stå. Då kan den förlora något av sin fluffighet och dessutom torka på ytan. Receptet är från Allt om Mat nr 4 1980. Tillredning
Variation Byt ut hälften av konjaken i chokladen mot Kahlúa.
|
|
|
[Hem] [Sallader & Grönt] [Soppor] [Såser] [Kött & Fågel] [Fisk, Skaldjur mm] [Pasta & Pizza] [Ris, Potatis & Bönor] [Ost- & Äggrätter] [Efterrätter] [Bröd & Mjölrätter] [Drycker] [Index A-Ö] [Nåt Nytt?] [Om Kokboken] [Länkar] | |
Sidan uppdaterad 1999-01-05 |